مطالب مرتبط:
چند واقعیت درباره غذا های فرآوری شده
چند واقعیت خطرناک درباره غذا های فرآوری شده
حکمرانان این واقعیت تلخ را بپذیرند که کاهش مشارکت در انتخابات یک تهدید است
چند واقعیت درباره غذاهای فرآوری شده
چند واقعیت برای اینکه غذاهای فرآوری شده مصرف نکنید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 5 خرداد 1403 ساعت 11:252024-05-25پزشكي

واقعیت های تلخ درباره غذا های فرآوری شده


نرخ هشداردهنده چاقی در آمریکا نشان می دهد اغلب مردم در این کشور، اعتیاد مرگباری به مصرف غذاهای فوری و فرآوری شده - سرشار از قند و کربوهیدرات - دارند.

- متخصصان افزایش بیماری های خودایمنی را نتیجه مصرف غذا های فوری (فست فود) می دانند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا به نقل از ایندیپندنت، ویژگی های اعتیادآور فست فود ها نه تنها باعث افزایش سطح چاقی و سایر بیماری های مرتبط با رژیم غذایی نامناسب در جهان می شود بلکه عملکرد ایمنی و هورمون ها را مختل می کند و در صورت استفاده مدام، از طول عمر افراد مصرف کننده کم می کند.

کووید 19 علاقه زیادی به کربوهیدرات دارد متخصصان معتقدند غذا های ناسالم هم مثل سیگار باید برچسب ناسالم داشته باشند؛ یعنی همان طور که مردم از عاقبت کشیدن سیگار توسط برچسب هایی که روی آن ها چسبانده می شود، آگاه می شوند برای خوردن غذا های ناسالم هم باید هشدار را دریافت کنند.

تحقیقات اخیر نشان داده است مصرف کنندگان رژیم غذایی گیاهی در مقایسه با افرادی که گوشت در رژیم غذایی خود دارند 73 درصد کمتر به کرونا مبتلا می شوند.

شاید به این دلیل که ویروس ها از افزایش قند خون ناشی از برخی کربوهیدرات ها تقویت می شوند.

دکتر نیکول سافیر معتقد است چاقی، دیابت نوع 2، فشار خون بالا و سایر بیماری های مرتبط با رژیم غذایی بد، همگی شرایطی هستند که ما را مستعد ا


برچسب ها: کربوهیدرات - ناسالم - بیماری های خودایمنی - متخصصان - فست فود - فرآوری - افزایش
آخرین اخبار سرویس:

واقعیت های تلخ درباره غذا های فرآوری شده

واقعیت های تلخ درباره غذا های فرآوری شده