واقعیت های تلخ درباره غذا های فرآوری شدهنرخ هشداردهنده چاقی در آمریکا نشان می دهد اغلب مردم در این کشور، اعتیاد مرگباری به مصرف غذاهای فوری و فرآوری شده - سرشار از قند و کربوهیدرات - دارند. - متخصصان افزایش بیماری های خودایمنی را نتیجه مصرف غذا های فوری (فست فود) می دانند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا به نقل از ایندیپندنت، ویژگی های اعتیادآور فست فود ها نه تنها باعث افزایش سطح چاقی و سایر بیماری های مرتبط با رژیم غذایی نامناسب در جهان می شود بلکه عملکرد ایمنی و هورمون ها را مختل می کند و در صورت استفاده مدام، از طول عمر افراد مصرف کننده کم می کند. کووید 19 علاقه زیادی به کربوهیدرات دارد متخصصان معتقدند غذا های ناسالم هم مثل سیگار باید برچسب ناسالم داشته باشند؛ یعنی همان طور که مردم از عاقبت کشیدن سیگار توسط برچسب هایی که روی آن ها چسبانده می شود، آگاه می شوند برای خوردن غذا های ناسالم هم باید هشدار را دریافت کنند. تحقیقات اخیر نشان داده است مصرف کنندگان رژیم غذایی گیاهی در مقایسه با افرادی که گوشت در رژیم غذایی خود دارند 73 درصد کمتر به کرونا مبتلا می شوند. شاید به این دلیل که ویروس ها از افزایش قند خون ناشی از برخی کربوهیدرات ها تقویت می شوند. دکتر نیکول سافیر معتقد است چاقی، دیابت نوع 2، فشار خون بالا و سایر بیماری های مرتبط با رژیم غذایی بد، همگی شرایطی هستند که ما را مستعد ا برچسب ها: کربوهیدرات - ناسالم - بیماری های خودایمنی - متخصصان - فست فود - فرآوری - افزایش |
آخرین اخبار سرویس: |