مطالب مرتبط:
توصیه های رییس جمعیت هلال احمر به حجاج ایرانی
توصیه های رییس جمعیت هلال احمر به حجاج
3 هدف مهم سازمان بورس در سال 1403/ توصیه مهم عشقی به سهامداران چیست ؟
توصیه های رییس جمعیت هلال احمر به حجاج ایرانی
3 هدف مهم سازمان بورس در سال 1403/ توصیه مهم عشقی به سهامداران چیست ؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 26 خرداد 1403 ساعت 08:352024-06-15پزشكي

توصیه های طب سنتی برای جلوگیری از گرمازدگی


هموطنان باید از غذاهای سبک و زود هضم در فصل تابستان استفاده کنند.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازجماران؛ محمد رضا حاجی حیدری متخصص طب سنتی ایران با بیان این که تابستان مزاجی گرم و خشک دارد؛ گفت: تابستان، فصل شادابی سالمندان، بلغمی مزاجان و به طور کلی افرادی با مزاج سرد و تر است ؛ چرا که هوای تابستان، رطوبت و سردی را کاهش می دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت؛ وی با بیان این که پزشکان بر اساس وضعیت مزاج و شرایط خاص هر شخصی نکاتی را به آن ها توصیه می کنند؛ ادامه داد: هر فصل تدابیر خاصی دارد و توصیه می شود برای پیشگیری از بیماری و حفظ سلامتی همه نکات پزشکی را رعایت کنند.

او با بیان این که در فصل تابستان بهتر است ناهار کم و سبک باشد، افزود: روزهای تابستان هوا بسیار گرم و قوه هاضمه نسبت به سایر فصول ضعیف تر است.

به همین علت هموطنان باید از غذاهای سبک و زودهضم مانند مرغ و ماهی بیشتر در وعده های غذایی استفاده کنند.


وی با بیان این که هموطنان در فصل تابستان بهتر است از غذاها و چاشنی هایی که طبع سرد دارند؛ مانند ماهی، خورشت کدو، ترشی، ماست و خیار استفاده کنند؛ تصریح کرد: به دلیل حرارت بالای فلفل بهتر است از این ادویه در غذا کمتر استفاده کنند.


 حاجی حیدری گفت: مصرف میوه و آبمیوه هایی همچون زرشک و آب زرشک، شاه توت، تمشک، سیب ترش، آلبالو، گوجه سبز، انار، هلو، ز


برچسب ها: تابستان - مزاج - باشگاه خبرنگاران - توصیه - هموطنان - استفاده - طب سنتی
آخرین اخبار سرویس:

توصیه های طب سنتی برای جلوگیری از گرمازدگی

توصیه های طب سنتی برای جلوگیری از گرمازدگی