شادی روح اموات با عطر پیازداغِ آش!فرهنگ عامه آن بخش از وجوه زندگی افراد را دربر می گیرد که در تعاملات معمول اتفاق می افتد؛ فرهنگی که بی شک بخش بزرگی از آن در عادات غذایی مردم نمود پیدا کرده و بر همین اساس یک غذا، - یک ادویه و یا چاشنی خاص می تواند نشان دهنده بخشی از فرهنگ آنها باشد و یا حتی باعث شکل گیری باورهایی خاص در میان آنها شود؛ تا جایی که حتی فکر کنند هرچه پیازداغ یک آش مخصوص بیشتر باشد، روح امواتشان در آرامش بیشتری قرار می گیرد! به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، یکی از نکاتی که باعث محبوبیت غذاهای ایرانی شده است وجود عطر و طعم است. در بیشتر غذاهای ایرانی نه خبری از تندی و تیزی ادویه های زیاد است و نه خبری از یک غذای بی رنگ و بو؛ ادویه ها تنها به میزانی استفاده می شوند که طعم اصلی اجزای غذا را حفظ کرده و در عین حال آن را برای هر کسی هوس برانگیز کنند، تجربه ای که مثلا اکثر افراد درباره قرمه سبزی داشته اند؛ همان زمان که ظهر یک روز تعطیل هنگام قدم زدن در دل کوچه و پس کوچه های شهر بوی این غذا به مشام شان رسیده و خواستند دلی از عزا دربیاورند! ادویه ها و چاشنی ها آنقدر مهم هستند که یک روز را در تقویم جهانی به نام خود قبضه کرده اند و همین موضوع باعث شد تا به نقش آنها در سفره ایرانی و باور ایرانیان بپردازیم. برچسب ها: غذاهای ایرانی - فرهنگ - ادویه - ایرانی - عادات غذایی - اموات - افراد |
آخرین اخبار سرویس: |