لزوم تامین امنیت غذایی کشور با توجه به توسعه پایدار کشاورزیبرای تامین امنیت غذایی کشور نیازمند خودکفایی در تولید محصولات کشاورزی با توجه به توسعه پایدار کشاورزی هستیم. - ایسنا/گیلان یک پژوهشگر حوزه کشاورزی گفت: برای تامین امنیت غذایی کشور نیازمند خودکفایی در تولید محصولات کشاورزی با توجه به توسعه پایدار کشاورزی هستیم. حامد کیومرثی در گفت وگو با ایسنا، به اهمیت توسعه پایدار حوزه کشاورزی و تغییرات اقلیمی اشاره و اظهار کرد: تنها راه توسعه کشاورزی استفاده از روش های نوین برای تولید محصولات کشاورزی با مصرف آب کمتر و بدون آسیب به محیط زیست است. وی با بیان اینکه برای توسعه همه جانبه کشور نیاز به حضور و فعالیت هرچه بیشتر پژوهشگران کشورمان در عرصه های بین المللی برای بازتاب دستاوردها و به رخ کشیدن قابلیت ها و توانمندی های کشور داریم، افزود: حوزه کشاورزی و توسعه پایدار در این بین از اهمیت ویژه ای برخوردار است. این پژوهشگر مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گیلان، امنیت غذایی را یکی از مشکلات اصلی قرن بیست و یکم دانست و تصریح کرد: با توجه به رشد جمعیت، تولیدات کشاورزی باید تا سال 2050 به میزان 60 درصد افزایش یابد، از طرفی گسترش فعالیت های کشاورزی آثار نامطلوب گسترده ای بر منابع طبیعی دارد. برچسب ها: کشاورزی - تولید محصولات کشاورزی - توسعه پایدار - محصولات کشاورزی - توسعه - حوزه کشاورزی - تامین امنیت |
آخرین اخبار سرویس: |