افزایش قیمت گوشت گوسفند در ابتدای خرداد 1403!مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک از افزایش قیمت گوشت گوسفند خبر داده است. - جی پلاس؛ ایلنا نوشت: به گفته مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک؛ کاهش مقطعی تولید گوشت گوسفندی و افزایش قیمت نهاده های دامی به افزایش قیمت گوشت گوسفند انجامیده است. افشین صدردادرس، مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک در گفت وگو با ایلنا از افزایش قیمت گوشت گوسفند در روزهای گذشته خبر داد و درباره کاهش عرضه آن در فروشگاه ها گفت: عرضه به صورت مقطعی کاهش یافته است زیرا در حال حاضر در محدوده زمانی قرار داریم که بره های متولد اواخر زمستان یا اوایل بهار به وزن کافی برای عرضه در بازار نرسیده اند بنابراین عرضه دام زنده پروار تا اواسط خرداد ماه امسال مانند هر سال کاهش یافته که البته این به معنای کمبود گوشت قرمز در بازار نیست و کاهش مقطعی عرضه گوشت گرم گوسفند را گوشت گرم گوساله جبران کرده است. وی افزود: براساس داده های مرکز آمار ایران سرانه مصرف گوشت قرمز در سال 1402، هفت کیلو و در سال 1401، هفت کیلو و 600 گرم بود در نتیجه مصرف گوشت قرمز کشور در سال 1402 نسبت به سال 1401 کاهش داشت و البته علاوه بر مصرف حجم تولید داخل نیز در سال 1402 نسبت به سال 1401 پایین آمد. مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک در ادامه آماری از واردات گوشت و دام ارائه کرد و گفت: در سال 1402، 129 هزار تن گوشت گرم و منجمد گوس برچسب ها: افزایش قیمت گوشت - افزایش قیمت - گوشت گوسفند - گوسفند - قیمت گوشت - گوشت - افزایش |
آخرین اخبار سرویس: |