ارتقاء تولید گوشت مرغ به 58 هزارتن در سیستان وبلوچستان تا پایان امسالسرپرست سازمان جهادکشاورزی استان سیستان وبلوچستان در نشست شورای هماهنگی بخش کشاورزی استان گفت: در سال گذشته 24 میلیون قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری گوشتی استان انجام که با این میزان جوجه ریزی 41 هزار تن گوشت مرغ از واحدهای صنعتی و 4500 تن از مرغداری های بومی، - ایسنا/سیستان و بلوچستان سرپرست سازمان جهادکشاورزی استان سیستان وبلوچستان در نشست شورای هماهنگی بخش کشاورزی استان گفت: در سال گذشته 24 میلیون قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری گوشتی استان انجام که با این میزان جوجه ریزی 41 هزار تن گوشت مرغ از واحدهای صنعتی و 4500 تن از مرغداری های بومی، مجموعا 45000 تن گوشت مرغ در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شده است. علیرضا دهمرده افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون 4 میلیون و 296 هزارو 780 قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری انجام شده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزون بر 26 درصد رشد داشته است. وی تصریح کرد: در قالب یک برنامه با مشارکت بهره برداران تا پایان 1403 و با بهره بردارای از واحدهای جدید الاحداث و همچنین فعالسازی واحدهای راکد، میزان تولید گوشت مرغ را از 45 هزار تن کنونی با رشد 29 درصدی به 58 هزارتن خواهیم رساند. انتهای پیام برچسب ها: سیستان وبلوچستان - واحدهای مرغداری - جوجه ریزی - مرغداری - استان - بلوچستان - گوشت مرغ |
آخرین اخبار سرویس: |