سیلوهای ذخیره گندم را می توان با پوشش نانویی بهبود دادیافته های محققان در تگزاس نشان می دهد که استفاده از یک پوشش گالوانیزه حاوی نانوذرات سیلیس می تواند خطر خوردگی را تا 70 درصد کاهش دهد. در کنار کاهش خوردگی ظروف و مخازن مواد غذایی، - یافته های محققان در تگزاس نشان می دهد که استفاده از یک پوشش گالوانیزه حاوی نانوذرات سیلیس می تواند خطر خوردگی را تا 70 درصد کاهش دهد. در کنار کاهش خوردگی ظروف و مخازن مواد غذایی، میزان آلودگی باکتریایی نیز کاهش می یابد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، این روکش از نانوذرات سیلیس ساخته شده است که بر روی سطح فولاد قرار می گیرد و یک لایه از جنس سیلان تری کلرو (1H,1H,2H,2H-heptadecafluorodecyl) روی آن قرار می گیرد که یک ارگانیسین با انرژی کم است. نتایج یافته های محققان نشان داد که طی یک هفته، این پوشش می تواند سویه های باکتریایی را کاهش داده و میزان قارچ آسپرژیلوس را در مواد غذایی کم کند. این گروه از برگ های نیلوفر آبی الهام گرفتند که می توانند قطرات آب را به شدت دفع کنند. دکتر مصطفی آکبولوت از محققان این پروژه می گوید که آنها این پوشش را می توانند روی استیل گالوانیزه شده به کار بگیرند و سطح این نوع استیل را اصلاح کنند. اکبولوت می گوید: خاصیت ابرآب گریزی و خواص ضدخزه با هم در این پوشش ایجاد شده است تا چسبیدن باکتری ها به سطح سخت تر شود. برچسب ها: مواد غذایی - نانوذرات - کاهش - خوردگی - محققان - گالوانیزه - پوشش |
آخرین اخبار سرویس: |