مطالب مرتبط:
ایران در رتبه 79 تولید محصولات ارگانیک در دنیا
دوره آموزشی خبرنگاری آب و محیط زیست در اصفهان برگزار می شود
هشدار هواشناسی: تخریب محصولات کشاورزی پیش بینی می شود
90 کارگاه دانش آموزی حفاظت محیط زیست در شهرستان پیشوا برگزار شد
شهید رییسی جانانه از محیط زیست دفاع می کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 8 خرداد 1403 ساعت 07:402024-05-28پزشكي

محصولات غیر ارگانیک می تواند موجب تخریب محیط زیست شود


عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات سلامت فرآورده های دامی و گیاهی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اظهار نظر علمی درباره اثرات منفی محصولات غیرارگانیگ گفت: - ایسنا/مازندران عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات سلامت فرآورده های دامی و گیاهی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اظهار نظر علمی درباره اثرات منفی محصولات غیرارگانیگ گفت: امروزه درجهان روند رو به افزایش تخریب محیط زیست، آلودگی منابع آبی زیر زمینی، افزایش انواع بیماری ها زاییده تولید و مصرف محصولات غیر ارگانیک رایج در بازار است.

دکتر محمد احمدی در خصوص محصولات کشاورزی ارگانیک و در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: دسترسی به غذای سالم سه مزیت نسبی مهم ارتقاء سلامت، ایجاد کسب و کارهای نو و سود اقتصادی را هدیه می دهد.

وی افزود: درحال حاضر مسائلی مانند جلوگیری از فرسایش خاک، ضرورت تولید مواد غذایی سالم و عاری از باقیمانده های سموم و مواد شیمیایی برای سلامت انسان و دام، حفظ محیط زیست، جلوگیری از آلودگی منابع آبی به سموم شیمیایی، پیشگیری از اثرات گازهای گلخانه ای، کنترل مصرف انرژی و هزینه های گزاف سیستم کشاورزی رایج و سنتی باعث افزایش رویکرد به اتخاذ سیاست های بهتر و روش های مدیریتی مناسب تر برای پاسخ به تغییرات محیطی و دستیابی به کشاورزی پایدار از جمله کشاورزی ارگانیک شده است.


برچسب ها: علوم پزشکی مازندران - محصولات - دانشگاه علوم پزشکی - فرآورده های دامی - تخریب محیط زیست - تحقیقات سلامت - مازندران
آخرین اخبار سرویس:

محصولات غیر ارگانیک می تواند موجب تخریب محیط زیست شود

محصولات غیر ارگانیک می تواند موجب تخریب محیط زیست شود