با فواید سویق و طرز تهیه انواع آن آشنا شویدسویق ها از مواد خوراکی پرخاصیت و البته بسیار پرکاربردی هستند که از غلات تهیه می شوند و اگر شما تصمیم به تهیه آنها دارید، خیلی ساده می توانید اقدام کنید. - در روایات نیز خواص زیادی برای سویق عنوان شده است که در ادامه این بخش از نمناک بنا به درخواست شما کاربران محترم، به آن می پردازیم. علاّمه مجلسی می گوید:از [گفته] کلینی چنین برمی آید که سویق ، درصورتی که در روایات، همراه با قیدی [مانند جو ]نباشد، به معنای سویق گندم است. امام صادق (ع) می فرمایند:سویق و روغن زیتون گوشت را می رویاند و استخوان را تقویت می کند و پوست را نازک می کند و عمل همبستر شدن را زیاد می کند. (المحاسن، احمد بن محمد بن خالد البرقی، ج 2، ص 488) به نقل از علی بن سلیمان:نزد امام رضا علیه السلام کلّه پاچه خوردیم. پس سویق خواست. گفتم:من سیر شده ام. فرمود: اندکی از سویق، کلّه پاچه را هضم می کند و دوای آن است. (مکارم الأخلاق، جلد 1، صفحه 354) الإمام الباقر علیه السلام:سویق، چه قدر پُربرکت است! اگر انسان در حالی که سیر است، آن را بخورد، غذا را گوارش می دهد و اگر در حالی که گرسنه است، بخورد، او را سیر می سازد. سویق، چه نیکو توشه ای در سفر و در حضر است. (طبّ الأئمّه لابنی بسطام، صفحه 67) الإمام الصادق علیه السلام:بازوانش پُرتوان می شود. برچسب ها: روایات - مواد خوراکی - روغن زیتون - امام صادق - امام - طرز تهیه - استخوان |
آخرین اخبار سرویس: |