چای ناجی زندگی انسان ها! چگونه نوشیدن چای باعث کاهش مرگ و میر بشریت شده است؟پروفسور انتمان داده های بیش از 400 محله در سراسر انگلستان را ارزیابی کرده و میزان مرگ و میر قبل و بعد از محبوب و مقرون به صرفه شدن چای را بررسی کرده است. - چای ناجی زندگی انسان ها! چگونه نوشیدن چای باعث کاهش مرگ و میر بشریت شده است؟ پروفسور انتمان داده های بیش از 400 محله در سراسر انگلستان را ارزیابی کرده و میزان مرگ و میر قبل و بعد از محبوب و مقرون به صرفه شدن چای را بررسی کرده است. گاهی نوشیدن یک فنجان چای پس از یک روز پرمشغله معجزه می کند. تحقیقات جدید نشان داده اند که این نوشیدنی ممکن است در دهه 1700 جان انسان ها را نجات داده باشد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازروزیاتو، کارشناسان دریافتند که افزایش محبوبیت چای با کاهش نرخ مرگ و میر در سراسر انگلستان در طول انقلاب صنعتی که وضعیت بهداشت در آن زمان نامناسب بود، مرتبط است. چراکه جوشاندن آب، باکتری ها و انگل هایی را که باعث ابتلا به بیماری های کشنده مانند اسهال خونی می شوند، از بین می برد. شواهد نشان می دهند که در اواخر دهه 1780، در طول انقلاب صنعتی، چای تقریباً در دسترس همه مردم در انگلستان بوده است. جمعیت در حال افزایش بوده و در واقع باید در این دوره شاهد افزایش مرگ و میر باشیم. اما در نهایت شاهد کاهش نرخ مرگ و میر هستیم که می توان آن را به معرفی و محبوبیت چای و به طور خاص ، جوشاندن آب نسبت داد. برچسب ها: مرگ و میر - کاهش مرگ و میر - انگلستان - انسان ها - نوشیدن چای - قبل و بعد - انگل |
آخرین اخبار سرویس: |