چگونگی محافظت از تخم مرغ برای جلوگیری از ابتلا به سالمونلااگرچه تخم مرغ یک غذای سالم محسوب می شود اما مانند گوشت خام، مرغ و ماهی فاسدشدنی است و ممکن است در جریان نگهداری ناسالم، حاوی باکتری سالمونلا انتریتیدیس (SE) شده و مشکل ساز شود. - اگرچه تخم مرغ یک غذای سالم محسوب می شود اما مانند گوشت خام، مرغ و ماهی فاسدشدنی است و ممکن است در جریان نگهداری ناسالم، حاوی باکتری سالمونلا انتریتیدیس (SE) شده و مشکل ساز شود. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، تخم مرغ یکی از مغذی ترین غذاها به حساب می آید و می تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد اما مانند گوشت خام، مرغ و ماهی فاسد شدنی است؛ حتی تخم مرغ تمیز و تازه هم ممکن است حاوی باکتری سالمونلا انتریتیدیس (SE) باشد که می تواند باعث بیماری های ناشی از غذا شود. البته تعداد تخم مرغ های مبتلا به سالمونلا انتریتیدیس بسیار کم است. به منظور ایمنی غذا، تخم مرغ باید به طور ایمن نگهداری شده، به سرعت در یخچال نگهداری و برای مصرف نیز کاملا پخته شود. سالمونلا چگونه تخم مرغ را آلوده می کند؟ باکتری ها می توانند در قسمت بیرونی یک تخم مرغ باشند؛ به این دلیل که تخم مرغ از مسیر دفع مدفوع از بدن مرغ خارج می شود. به همین دلیل، تخم مرغ ها باید در کارخانه فرآوری شسته شوند. برچسب ها: تخم مرغ - سالم - سالمونلا - مرغ و ماهی - نگهداری - باکتری - غذای سالم |
آخرین اخبار سرویس: |