مطالب مرتبط:
آیت الله رییسی تراز جدیدی از ریاست جمهوری را به دنیا معرفی کرد
بحران دریای سرخ و ازدحام در شلوغ ترین بندر دنیا
آواز خوانی احساسی آهنگ محبوب «آخر دنیا» با صدای《گرشا رضایی》
پزشکیان: چه لزومی داشت سفارت عربستان و انگلیس را آنطور تخریب کنیم؟ /نمی شود که برای همه شاخ و شانه بکشیم /باید با زبان دیپلماتیک با دنیا حرف بزنیم
جلیلی: سیاست خارجی باید از فرصت ها استفاده حداکثری کند| دنیا را نباید در 3 یا 4 کشور خلاصه کنیم + فیلم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 26 خرداد 1403 ساعت 09:352024-06-15اقتصادي

«سویا» چگونه دنیا را تسخیر کرد؟


دانه های سویا که 9000 سال پیش در چین استفاده می شدند، امروزه تقریبا در همه چیز از آب نبات گرفته تا مداد رنگی یافت می شود.

- سویا تقریباً در همه چیزهایی که می خوریم وجود دارد، از روغن نباتی موجود در برخی غذاها گرفته تا لسیتین موجود در تخته های شکلات! سویا در مونو و دی گلیسیریدهای بسته های شکلات داغ و پوشش بیرونی سیب ها وجود دارد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازفرادید، بیش از 60 درصد تمام غذاهای فرآوری شده دارای محصولات سویا هستند و برخی محققان تخمین می زنند تقریباً هفت درصد کالری مصرفی آمریکایی ها تنها از روغن سویا تامین می شود.

دانه های سویا مقاوم هستند سویا این توانایی ذاتی را دارد که تقریباً در هر جایی رشد کند و تقریباً از هر چیزی جان سالم به در ببرد.

  این گیاه سبز در هر نقطه (از سه تا پنج فوت) رشد می کند و در هر بوته آن حدود 100 دانه تولید می کند.

سویا را می توان همه جا از چهار فصل بسیار خشن مانیتوبای کانادا تا دشت های مپومالانگای آفریقای جنوبی کشت کرد.

  سویا به احتمال زیاد در چین حدود 6000 تا 9000 سال پیش از خویشاوند وحشی خود، Glycine soja، اهلی شده است.

از آنجا که دانه های سویا حتی در دوره های خشکسالی شدید هم رشد می کردند، نخستین کشاورزان سویا، کاربردهای مختلفی برای لوبیا یافتند.


برچسب ها: سویا - غذاهای فرآوری شده - کالری مصرفی - آمریکایی ها - شکلات - روغن نباتی - شکلات داغ
آخرین اخبار سرویس:

«سویا» چگونه دنیا را تسخیر کرد؟

«سویا» چگونه دنیا را تسخیر کرد؟