مطالب مرتبط:
انتخابات و رویای انسان ایرانی
ویدیو | فرونشست عجیب زمین فوتبال در آمریکا!
بیماری های غیرواگیر؛عامل مرگ سالانه41میلیون نفردرجهان/اصلاح سبک زندگی سلاح انسان دربرابر بیماری
اختصاص زمین به متقاضیان قانون جوانی جمعیت در بیرجند
بیماری های غیرواگیر؛عامل مرگ سالانه41میلیون نفردرجهان/اصلاح سبک زندگی سلاح انسان دربرابر بیماری
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 تیر 1403 ساعت 08:152024-06-29اقتصادي

گام های کشاورزی پایدار برای کمک به سلامت زمین و انسان


دانشیار گروه کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه گفت: تولید محصول سالم و ارگانیک شناسنامه کشاورزی ایران است.

- ایسنا/مرکزی دانشیار گروه کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه گفت: تولید محصول سالم و ارگانیک شناسنامه کشاورزی ایران است.

پژمان مرادی در گفت وگو با ایسنا با بیان اینکه آب نقش موثری در تولید محصول سالم و کیفی دارد، اظهار کرد: ما در عصری زندگی می کنیم که آب، این منبع طبیعی گران قیمت و ارزشمند در حال اتمام است، لذا بایستی از آب در صنعت کشاورزی با حداکثر بهره وری در راستای تولید محصول سالم و با کیفیت استفاده شود.

وی به ایمنی مواد غذایی در صورت تولید محصول سالم اشاره کرد و افزود: در سال های اخیر، استفاده از سموم و کودهای شیمیایی در کشاورزی یا استفاده از انواع داروها در دامپروری زیاد شده است.

یکی از دلایل اصلی این موضوع، افزایش جمعیت و افزایش تقاضا برای محصولات غذایی است و تولید انبوه مواد غذایی در کشاورزی و دامپروری به روش سنتی دیگر پاسخگو نیست.

وی ادامه داد: از آنجاکه به کار بردن این مواد در تولید محصولات غذایی می تواند برای انسان و محیط زیست در طولانی مدت ضرر داشته باشد.

لذا بایستی غذای سالم به دست مصرف کننده برسد و با توجه به شعار سازمان جهانی غذا که غذای ایمن تر، سلامتی بهتر است، این موضوع بیش از پیش مورد توجه


برچسب ها: کشاورزی - دانشگاه آزاد اسلامی - محصول - تولید - کشاورزی ایران - دانشگاه آزاد - استفاده
آخرین اخبار سرویس:

گام های کشاورزی پایدار برای کمک به سلامت زمین و انسان

گام های کشاورزی پایدار برای کمک به سلامت زمین و انسان