پخت «مخلوط ماهی» طبق دستورالعمل آشپز معروف سرخپوست (+عکس)سرآشپز شری پاکنت از قبیله مشپی وامپانوآگ سال گذشته به عنوان اولین زن بومی آمریکا که توانست جایزه معتبر جیمز بیرد را دریافت کند، تاریخ ساز شد. - پخت مخلوط ماهی طبق دستورالعمل آشپز معروف سرخپوست (+عکس) سرآشپز شری پاکنت از قبیله مشپی وامپانوآگ سال گذشته به عنوان اولین زن بومی آمریکا که توانست جایزه معتبر جیمز بیرد را دریافت کند، تاریخ ساز شد. این جایزه به استعدادهای برجسته آشپزی در ایالات متحده اهدا می شود. در اینجا دستورالعمل یکی از غذاهای محبوب او را ملاحظه می کنید. شری پاکنت که رستوران Sly Fox Den Too را در چارلزتاون رودآیلند را اداره می کند، به ریشه های خود در جنگل های شمال شرقی و سنت های غنی آشپزی خانواده اش افتخار می کند. این رستوران در تهیه غذاهای کلاسیک آمریکایی با تغییرات منحصربه فردی که بازتاب دهنده میراث قبیله ای شری است تخصص دارد؛ از جمله خورش صدف، خوراک سه خواهر (ذرت، لوبیا و کدو) و ساندویچ هایی که روی نان سرخ شده محلی سرو می شوند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازفرادید، پاکنت مانند بسیاری از سرآشپزها و رستوران داران بومی آمریکایی معتقد است که این غذاهای سنتی به نوعی به عنوان دارو عمل می کنند و نه تنها بدن بلکه ذهن و روح را نیز تغذیه می کنند. برچسب ها: دستورالعمل - آشپز - آشپز معروف - آمریکا - قبیله - جایزه - رستوران |
آخرین اخبار سرویس: |