خلق برنج صورتی با پروتیین بالا/ کشف جدید محققان کره جنوبی (فیلم)خلق برنج با پروتیین بالا در کره جنوبی را ببینید. این برنج که تقریبا صورتی است، با سلول های ماهیچه ای گوشت گاو کشت سلولی شده و عطر و بوی ضعیفی از برنج دارند. - تیمی از محققان کره جنوبی در حال تزریق سلول های گوشت گاو به دانه های برنج هستند و امیدوارند باعث تحول نحوه تغذیه در جهان شوند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازعصرایران به نقل از ژاپن تایمز ، این برنج که تقریبا صورتی است، با سلول های ماهیچه ای گوشت گاو کشت سلولی شده و عطر و بوی ضعیفی از برنج دارند. هونگ جی کی و تیمش معتقدند که برنج به اصطلاح گوشتی او راهی اخلاقی و دوستدار محیط زیست برای دریافت پروتیین است. این محقق دانشگاه یونسی کره جنوبی گفت: با استفاده از گوشت پرورش یافته می توانیم پروتیین گیاهی را بدون کشتار دام به دست آوریم. بسیاری از کمپانی های جهان مدت ها است که به به دنبال تجاری سازی جایگزین های گوشت از طریق گیاهی یا کشت سلولی هستند. جزییات بیشتر را در تصاویر گزارش ببینید. ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران 👇👇👇 کانال 1 برچسب ها: کره جنوبی - برنج - پروتیین - گوشت - سلول - گوشت گاو - جنوبی |
آخرین اخبار سرویس: |