توصیه های دامپزشکی گیلان برای پیشگیری از تب کریمه کنگومدیرکل دامپزشکی گیلان از مردم استان خواست تا از خرید گوشت فاقد مهر بهداشتی دامپزشکی خودداری کرده و با رعایت توصیه های بهداشتی دامپزشکی از وقوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو جلوگیری کنند. - ایسنا/گیلان مدیرکل دامپزشکی گیلان از مردم استان خواست تا از خرید گوشت فاقد مهر بهداشتی دامپزشکی خودداری کرده و با رعایت توصیه های بهداشتی دامپزشکی از وقوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو جلوگیری کنند. هادی بابایی امروز 12 تیرماه در گفت وگو ایسنا خصوص پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو، اظهار کرد: با توجه به آغاز فصل گرما و افزایش فعالیت نوعی کنه که ناقل ویروس بیماری تب کریمه کنگو است، دامداران نسبت به سمپاشی جایگاه های نگهداری دام و بدن دام ها اقدام کنند و به هیچ وجه کنه ها را با دست از روی بدن دام جدا و یا له نکنند. وی افزود: با توجه به اینکه تماس انسان با خون و بافت های آلوده دام هم می تواند باعث انتقال ویروس شود، لازم است گوشت و آلایش دامی خریداری شده را پیش از مصرف به ترتیب حداقل به مدت 24 ساعت تا 48 ساعت در یخچال نگهداری کنند. مدیرکل دامپزشکی گیلان گفت: چنانچه فردی با دام سروکار دارد هنگام کار از وسایل محافظت فردی از قبیل دستکش، ماسک، چکمه و لباس کار مناسب و عینک استفاده و بعد از انجام کار روزانه دست ها، وسایل و البسه کار را شست برچسب ها: دامپزشکی - کریمه کنگو - بیماری تب کریمه کنگو - تب کریمه کنگو - بهداشتی - کریمه - بیماری |
آخرین اخبار سرویس: |