اما و اگرهای مصرف آهن در زنانزنان در سنین باروری حتی اگر دو هزار کیلو کالری هم دریافت کنند، نهایتا 12 میلی گرم آهن می گیرند، که این تنها 67 درصد میزان آهن توصیه شده، به خانم ها است. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، کم خونی از جمله بیماری های شایع در میان زنان است. دلایل گوناگونی برای بروز این بیماری وجود دارد، اما فقر آهن یکی از عوامل رایج کم خونی در زنان است. زایمان و دوران قاعدگی های سنگین در برخی از زنان می تواند آن ها را در معرض خطر کم خونی ناشی از فقر آهن قرار دهد. دوران بارداری نیز از جمله زمان هایی است که نیاز بدن به آهن بیشتر احساس می شود از آنجایی که بدن آهن مورد نیاز خود را از غذاهایی که مصرف می کنیم، تامین می کند، اما گاهی اوقات نیاز به مصرف مکمل ها برای تامین آهن مورد نیاز بدن توسط پزشک توصیه می شود. در این رابطه با خانم سمیه عابدینی کارشناس ارشد تغذیه به گفت و گو نشستیم که در ادامه می خوانید: دلایل فقر آهن در خانم ها چیست؟ یک رژیم غذایی حاوی گوشت و سایر منابع حیوانی که محتوای آهن خوبی دارند، می تواند تنها 6 میلی گرم آهن به ازای هزار کیلو کالری را تامین می کند. زنان در سنین باروری حتی اگر دو هزار کیلو کالری هم دریافت کنند، نهایتا 12 میلی گرم آهن می گیرند، که این تنها 67 درصد میزان آهن توصیه شده، به خانم ها است. برچسب ها: زنان - فقر آهن - کم خونی - نیاز - دوران بارداری - بیماری - مصرف |
آخرین اخبار سرویس: |