میوه ای ارزان قیمت با خواص گران بهامصرف سنجد باعث توقف فعالیت های باکتریایی در بدن می شود و می توان از آن به عنوان یک آنتی بیوتیک طبیعی نام برد. سنجد با افزایش سطح کلاژن، پوست را روشن تر کرده و با اجرای عملیات جوان سازی پوست می تواند میزان چین و چروک ها را تا حد زیادی برطرف کند. - میوه ی درخت سنجد، که با نام های زیتون وحشی و توت نقره ای هم شناخته می شود، یکی از اجزای آجیل شیرین است که طرفداران زیادی هم دارد. علاوه بر طعم خوش، فواید سنجد در طب سنتی ایرانی باعث محبوب شدن آن در بین افراد مختلف شده است. به گزارش سایت قطره و به نقل ازسرگرمی روز، شاید این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که خواص سنجد چیست که به هر عطاری که سر می زنید مصرف آن را توصیه می کنند. این میوه ی شیرین، که به دو شکل تازه و خشک شده همراه با خشکبار و شیرینی مصرف می شود. منبع بسیار عالی از مواد معدنی، فلاونوییدها، اسیدهای چرب و ویتامین های A، E و C است. ویتامین ها و مواد معدنی موجود در سنجد در کنار خواص آنتی اکسیدانی، این میوه را به یک تقویت کننده ی عالی سیستم ایمنی بدن تبدیل کرده است. همچنین مصرف سنجد باعث توقف فعالیت های باکتریایی در بدن می شود و می توان از آن به عنوان یک آنتی بیوتیک طبیعی نام برد. سنجد با افزایش سطح کلاژن، پوست را روشن تر کرده و با اجرای عملیات جوان سازی پوست می تواند میزان چین و چروک ها را تا حد زیادی برطرف برچسب ها: سنجد - مواد معدنی - ویتامین ها - شیرین - ویتامین - جوان سازی پوست - مصرف |
آخرین اخبار سرویس: |