آیا خوردن برنج کهنه تایلندی خطری ندارد؟فومتهام ویچایچای، وزیر بازرگانی تایلند، همراه با چندنفر مقداری از برنج ده ساله را در مقابل رسانه ها می خورد - فائو می گوید که به طور کلی، طعم برنج به مرور زمان افت می کند، اما این که چقدر طول می کشد که طعم تغییر کند، به شرایط نگهداری از برنج بستگی دارد. سورایوت سوتاساناجیندا، مجری یکی از تلویزیون های تایلندی، نمونه هایی از برنج تایلندی (jasmine rice) را که 10 سال عمر داشت، به شکل آزمایشی مزه کرد. او گفت که طعمش بیشتر شبیه به برنج سفید است و چنان که از برنج تایلندی انتظار می رفت، چسبناک، نرم و معطر نبود. سامچای سریسوتیاکورن، عضو سابق کمیته انتخابات نیز نمونه ای از برنج قدیمی را امتحان کرد. او گفت که بوی خوبی نمی داد، شکسته و خرد شده بود و ضخامت نداشت. سرنوشت این برنج چه خواهد شد؟ بر اساس اطلاعات موسسه صادرکنندگان برنج تایلند، در سال گذشته کشورهای اندونزی و آفریقای جنوبی، خریداران اصلی برنج این کشور بوده اند. پایروت وانگدی، از یک کارخانه برنج کوبی در تایلند، به بی بی سی گفت: بیشتر افرادی که برنج قدیمی می خورند در کشورهای نسبتاً فقیر هستند. تایلند به جز آفریقای جنوبی به کشورهای آفریقایی دیگر نیز برنج صادر می کند. آقای فومتام، وزیر بازرگانی تایلند گفت که به طور کلی در آفریقا برای برنج تایلند تقاضا وجود دارد. برچسب ها: برنج - تایلندی - صادرکنندگان - نمونه - برنج سفید - مرور زمان - بازرگانی |
آخرین اخبار سرویس: |