این سبزی ضد «پیری» استاسفناج منبع غنی از مواد معدنی، ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها است که در جلوگیری از پیری، کاهش عملکرد سلول های مغزی و محافظت از سلول های بدن در برابر بدخیمی نقش دارد. - همچنین این سبزی می تواند به تنظیم قند و چربی خون کمک کند. اسفناج گیاه گل دار یک ساله ای است که به خانواده تاج خروسیان از جمله چغندر، برگ چغندر و کینوا تعلق داشته و گیاه بومی ایران است و به دلیل خواص اسفناج و بالا بودن درصد مواد غذایی آن کم کم از اوایل قرن اول میلادی به سراسر دنیا راه پیداکرده و امروزه کشت اسفناج در تمام نقاط دنیا معمول است. به گزارش سایت قطره و به نقل ازفارس، اسفناج نسبت به سرمای زمستان مقاوم بوده و در دو نوع پاییزه و بهاره کاشته می شود. برگ اسفناج ازنظر طب سنتی کمی سرد و تر است. از جمله خواص اسفناج می توان به سلامت قلب، مغز، چشم و درمان یبوست، کم خونی، فشارخون بالا و دیابت اشاره کرد. اسفناج از بروز آسم و پوکی استخوان جلوگیری می کند. اسفناج سرشار از ویتامین B3 است درمان خوبی برای بیماری پلاگرا است که به علت کمبود ویتامین 3B ایجادشده و نشانه های آن ضعف بدن، تشنج، اختلال در دستگاه هاضمه و به وجود آمدن لکه های قرمز روی بدن است. همچنین برگ اسفناج منبع غنی ویتامین A,B3,C، آهن و پتاسیم هست. برچسب ها: اسفناج - خواص اسفناج - آنتی اکسیدان - پوکی استخوان - فشارخون بالا - کاهش عملکرد - چغندر |
آخرین اخبار سرویس: |