افزایش 3000 درصدی آنتی اکسیدان پرتقال خونی با یک ترفند سادهمحققان در فلوریدا توانستند سطح ترکیبات تقویت کننده سلامتی به نام آنتوسیانین را در مقایسه با پرتقال تازه چیده شده به میزان خیره کننده 3000 درصد افزایش دهند. - محققان در فلوریدا توانستند سطح ترکیبات تقویت کننده سلامتی به نام آنتوسیانین را در مقایسه با پرتقال تازه چیده شده به میزان خیره کننده 3000 درصد افزایش دهند. دانشمندان راهی ساده و در عین حال موثر برای افزایش چشمگیر ارزش غذایی پرتقال خونی پس از برداشت کشف کرده اند و آن نگهداری این میوه در دماهای سرد مخصوص است. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، محققان در فلوریدا توانستند سطح ترکیبات تقویت کننده سلامتی به نام آنتوسیانین را در مقایسه با پرتقال تازه چیده شده به میزان خیره کننده 3000 درصد افزایش دهند. به نقل از اس اف، این پیشرفت که در مجله Food Chemistry Advances منتشر شده است، می تواند به پرتقال های خونی که در آب وهوای گرم تر رشد می کنند اجازه دهد تا با کیفیت غذایی آنهایی که در مناطق سنتی رشد می کنند مطابقت داشته باشد یا حتی از آن فراتر روند و به طور بالقوه تولید و در دسترس بودن این مرکبات ارزشمند را افزایش دهد. راز آن در سرما است پرتقال خونی رنگ متمایز و فواید سلامتی اش را از آنتوسیانین ها که ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در زغال اخته و سایر میوه هایی با چنین رنگی هستند، دریافت می کند. برچسب ها: پرتقال - تقویت کننده - افزایش - خیره کننده - پرتقال خونی - فلوریدا - سلامتی |
آخرین اخبار سرویس: |