افزایش خطر سکته قلبی با مصرف زیاد این ویتامینویتامین ها از جمله مواد مورد نیاز برای تامین سلامت کلی هستند، اما همین ویتامین های مفید برای بدن در صورت مصرف بیش از حد می توانند عوارض جدی برای سلامت در پی داشته باشند. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از همشهری آنلاین، اساس نتایج جدیدترین تحقیقات مشخص شده که سطوح بیش از حد ویتامین B با افزایش خطر حمله قلبی، سکته و سایر عوارض مرتبط است. ویتامین B 3 در اغلب غذاهایی نظیر گوشت قرمز، مرغ، ماهی، برنج قهوه ای، آجیل و حبوبات یافت می شود. در یک تعداد از کشورهای دنیا نیز غنی سازی یک سری از مواد غذایی اصلی و پایه ای مانند آرد، غلات و جو دوسر برای جلوگیری از کمبود مواد مغذی الزامی شده است. بر اساس مطالعه جدیدی که نتایج آن درنشریه نیچر مدیسین (Nature Medicine) منتشر شده ، سطوح بالای 4PY (محصول تجزیه شده از نیاسین اضافی) ممکن است در ایجاد بیماری های قلبی عروقی نقش داشته باشد. در مطالعات بالینی نشان داده شده که سطوح بالاتر 4PY به شدت با بروز حمله قلبی، سکته قلبی و سایر عوارض نامطلوب قلبی در مقیاس بزرگ مرتبط است. این مطالعه نشان داد که افزایش 4PY به طور مستقیم باعث التهاب عروقی می شود که به رگ های خونی آسیب می رساند و می تواند منجر به تصلب شرایین یا ضخیم شدن شریان ها به دلیل تجمع پلاک در پوشش داخلی شود. برچسب ها: ویتامین - تامین - بیماری های قلبی عروقی - ویتامین ها - بیماری های قلبی - مواد - قلبی |
آخرین اخبار سرویس: |