آیا گوشت های گیاهی سالم تر هستند؟در سال های اخیر، گوشت های گیاهی جایگزین گوشت معمولی(PBMAs) به یک انتخاب محبوب برای افراد آگاه به سلامتی که به دنبال کاهش مصرف گوشت هستند، تبدیل شده اند. - در سال های اخیر، گوشت های گیاهی جایگزین گوشت معمولی(PBMAs) به یک انتخاب محبوب برای افراد آگاه به سلامتی که به دنبال کاهش مصرف گوشت هستند، تبدیل شده اند. اما آیا این جایگزین ها واقعا برای سلامت قلب ما مفیدتر هستند؟ یک مطالعه جدید به این پرسش پاسخ داده است. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، افزایش محبوبیت گوشت های گیاهی غیرقابل انکار است. از همبرگرهای ساخته شده از پروتیین نخود گرفته تا سوسیس های تهیه شده از سویا، این جایگزین های گوشت در بسیاری از خانواده ها به مواد اصلی غذایی تبدیل شده اند. جالب ترین نکته در بررسی اخیر این است که گوشت های گیاهی، به رغم اینکه فوق العاده فرآوری شده هستند، عموما با توصیه های غذایی برای سلامت قلب و عروق مطابقت دارند. به نقل از اس اف، آنها اغلب حاوی چربی اشباع کمتر و فیبر رژیمی بیشتری نسبت به همتایان گوشت واقعی خود هستند که به طور بالقوه یک اثر محافظتی برای قلب ارائه می دهند. با این حال، سوالاتی در مورد پیامدهای درازمدت این محصولات برای سلامتی، به ویژه با توجه به محتوای بالای سدیم آنها و توصیه بهداشت عمومی برای کاهش مصرف مواد غذایی فوق فرآوری شده باقی می ماند. برچسب ها: گوشت - جایگزین - گیاهی - سلامت - کاهش مصرف - سلامت قلب - محبوب |
آخرین اخبار سرویس: |