سلامت دستگاه گوارش با مصرف نان کامل سبوسداررییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان آذربایجان شرقی گفت: سلامت دستگاه گوارش با مصرف نان کامل سبوسدار بهبود می یابد. - رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی آذربایجان شرقی مطرح کرد: سلامت دستگاه گوارش با مصرف نان کامل سبوسدار ایسنا/آذربایجان شرقی رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان آذربایجان شرقی گفت: سلامت دستگاه گوارش با مصرف نان کامل سبوسدار بهبود می یابد. غلامرضا نورآبادی در بازدید از نانوایی ها ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای اجرای برنامه های شورای عالی سلامت کشور مبنی بر ترغیب عموم مردم جهت مصرف انواع نان کامل سبوسدار تهیه شده از آرد کامل و همچنین افزایش تعداد نانواییان پخت کننده نان کامل و تشویق آنان به استفاده از آرد کامل در پخت نان اقداماتی در ماه های اخیر در استان انجام گرفته است. وی افزود: آموزش و بسترسازی تولید آرد کامل با درصد سبوس گیری 2 تا 6 درصد در کارخانجات استان و جلب حمایت های دستگاه های برون بخشی و درون سازمانی از جمله استانداری، اتحادیه های نانوایی استان، اداره غله، معاونت غذا و دارو و معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز در ایجاد تمهیدات لازم برای نیل به این هدف از دستاوردهای اجرای این طرح در سطح استان بشمار می رود. برچسب ها: آذربایجان شرقی - دستگاه گوارش - سلامت - استان آذربایجان شرقی - کارگروه سلامت - آذربایجان - امنیت غذایی |
آخرین اخبار سرویس: |