چگونه در تابستان گرمازده نشویم؟معاون بهداشتی علوم پزشکی گیلان توصیه های تغذیه ای برای پیشگیری از گرمازدگی ارائه داد و گفت: نقش تغذیه در حفظ آب بدن در این فصل بسیار مهم است. - ایسنا/گیلان معاون بهداشتی علوم پزشکی گیلان توصیه های تغذیه ای برای پیشگیری از گرمازدگی ارائه داد و گفت: نقش تغذیه در حفظ آب بدن در این فصل بسیار مهم است. دکتر سید محمود رضوانی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به گرم شدن هوا در فصل تابستان و افزایش دمای محیط اظهار کرد: با گرم شدن هوا، همراه با تعریق بدن، علاوه بر آب، مقدار زیادی املاح و ویتامین ها از بدن دفع می شود که باعث به هم خوردن تعادل الکترولیت های بدن شده و ممکن است فرد را دچار گرمازدگی کند. وی با بیان اینکه گرمازدگی خطر آسیب به مغز و ارگان های حیاتی بدن و حتی مرگ را به دنبال خود دارد افزود: فردی که دچار این عارضه می شود، علائم شایعی مانند سرگیجه، حالت تهوع، بیحالی، رنگ پریدگی، سردرد، تشنگی، تعریق، گرفتگی عضلانی و تپش قلب شدید دارد. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به راهکارهای جلوگیری از گرمازدگی، خاطرنشان کرد: نوشیدن مایعات و آب به آهستگی بسیار مغید است؛ در روزهای بسیار گرم نباید نوشیدنی های خیلی سرد مصرف کرد. برچسب ها: گرمازدگی - علوم پزشکی گیلان - معاون بهداشتی - تغذیه - علوم پزشکی - گیلان - بهداشتی |
آخرین اخبار سرویس: |