نشستی به بهانه کتاب نجف دریابندریمعصومه ابراهیمی و فرهادی طاهری در نشست «صد کتاب ماندگار قرن» از کتاب «مستطاب آشپزی؛ از سیر تا پیاز» می گویند. - معصومه ابراهیمی و فرهادی طاهری در نشست صد کتاب ماندگار قرن از کتاب مستطاب آشپزی؛ از سیر تا پیاز می گویند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، پانزدهمین نشست از سلسله نشست های صد کتاب ماندگار قرن به معرفی و بررسی کتاب مستطاب آشپزی؛ از سیر تا پیاز نوشته نجف دریابندری اختصاص دارد که روز یکشنبه، دهم تیرماه از ساعت 10 در مرکز همایش های بین المللی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برگزار می شود. معصومه ابراهیمی - پژوهشگر حوزه انسان شناسی فرهنگی و نویسنده- و فرهاد طاهری -پژوهشگر تاریخ فرهنگ معاصر ایران- سخنرانان این مراسم هستند و مهدی مظفری ساوجی - شاعر و پژوهشگر - نیز دبیر این نشست است. محمد زهرایی، مدیر نشر کارنامه بعد از چشیدن دستپخت نجف دریابندری، به او پیشنهاد می دهد یک کتاب آشپزی بنویسد و دریابندری به کمک و همکاری همسرش، فهیمه راستکار، پس از هشت سال کار مستمر، دو جلد کتاب تألیف می کند که جلد اولش شرحی بر تاریخ و فرهنگ و آداب و سنت ها و در واقع مکاتب آشپزی است و جلد دومش دستور پخت انواع غذاها و خوراک ها و چیزهای دیگر. این کتاب تاکنون 40 بار تجدید چاپ شده و یکی از معروف ترین و پرفروش ترین کتاب ها آشپزی است. برچسب ها: معصومه ابراهیمی - نجف دریابندری - کتاب - سازمان اسناد و کتابخانه ملی - ابراهیمی - نشست - پژوهشگر |
آخرین اخبار سرویس: |