مطالب مرتبط:
تحریم های آمریکا علیه 50 شخص و نهاد به بهانه ارتباط با ایران
تحریم های جدید آمریکا علیه 50 فرد و نهاد ایرانی به بهانه ارتباط با نیروهای مسلح
تحریم های جدید آمریکا علیه 50 فرد و نهاد به بهانه ارتباط با ایران
تحریم های آمریکا علیه 50 شخص و نهاد به بهانه ارتباط با نیرو های مسلح ایران
تحریم های جدید آمریکا علیه 50 فرد و نهاد به بهانه ارتباط با نیروهای مسلح ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 6 تیر 1403 ساعت 12:252024-06-26سياسي

نشستی به بهانه کتاب نجف دریابندری


معصومه ابراهیمی و فرهادی طاهری در نشست «صد کتاب ماندگار قرن» از کتاب «مستطاب آشپزی؛ از سیر تا پیاز» می گویند.

- معصومه ابراهیمی و فرهادی طاهری در نشست صد کتاب ماندگار قرن از کتاب مستطاب آشپزی؛ از سیر تا پیاز می گویند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، پانزدهمین نشست از سلسله نشست های صد کتاب ماندگار قرن به معرفی و بررسی کتاب مستطاب آشپزی؛ از سیر تا پیاز نوشته نجف دریابندری اختصاص دارد که روز یکشنبه، دهم تیرماه از ساعت 10 در مرکز همایش های بین المللی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برگزار می شود.

معصومه ابراهیمی - پژوهشگر حوزه انسان شناسی فرهنگی و نویسنده- و فرهاد طاهری -پژوهشگر تاریخ فرهنگ معاصر ایران- سخنرانان این مراسم هستند و مهدی مظفری ساوجی - شاعر و پژوهشگر - نیز دبیر این نشست است.

محمد زهرایی، مدیر نشر کارنامه بعد از چشیدن دستپخت نجف دریابندری، به او پیشنهاد می دهد یک کتاب آشپزی بنویسد و دریابندری به کمک و همکاری همسرش، فهیمه راستکار، پس از هشت سال کار مستمر، دو جلد کتاب تألیف می کند که جلد اولش شرحی بر تاریخ و فرهنگ و آداب و سنت ها و در واقع مکاتب آشپزی است و جلد دومش دستور پخت انواع غذاها و خوراک ها و چیزهای دیگر.

این کتاب تاکنون 40 بار تجدید چاپ شده و یکی از معروف ترین و پرفروش ترین کتاب ها آشپزی است.


برچسب ها: معصومه ابراهیمی - نجف دریابندری - کتاب - سازمان اسناد و کتابخانه ملی - ابراهیمی - نشست - پژوهشگر
آخرین اخبار سرویس:

نشستی به بهانه کتاب نجف دریابندری

نشستی به بهانه کتاب نجف دریابندری