توصیه های تغذیه ای برای پیشگیری از گرمازدگیکارشناس تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان توصیه های تغذیه ای برای پیشگیری از گرمازدگی را تشریح کرد. - ایسنا/سیستان و بلوچستان کارشناس تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان توصیه های تغذیه ای برای پیشگیری از گرمازدگی را تشریح کرد. عاطفه شیبک کارشناس تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این باره به ایسنا گفت: گرما زدگی عدم توانایی بدن در دفع گرما و افزایش دمای درون بدن به حدود 40 درجه سانتی گراد است که به علت فعالیت شدید یا گرمای هوا ایجاد می شود و به عبارت دیگر گرمازدگی به هم خوردن تعادل در مکانیسم های تنظیم دمایی است. شدت گرما زدگی می تواند از خفیف تا شدید باشد اما باید گرما زدگی را جدی گرفت چرا که عدم مداخله در زمان مناسب می تواند به مغز و ارگان های حیاتی آسیب بزند و حتی باعث مرگ شود. به گفته کارشناس تغذیه، فردی که دچار گرما زدگی می شود علائم شایعی همچون گیجی، حالت تهوع ، بی حالی،رنگ پریدگی، سردرد، تشنگی، تعریق وگرفتگی عضلانی و تپش قلب شدید دارد. وی با اشاره به این نکته که وقتی فردی دچار گرما زدگی می شود، چه باید کرد، افزود: ابتدا باید در یک مکان با تهویه خنک قرار گیرد و حجم لباس هایش را کم کند و دوش آب ولرم یا خنک بگیرد، باید توجه داشت در زمان تعریق شدید مقداری از الکترولیت های مهم و ضروری برچسب ها: دانشگاه علوم پزشکی زاهدان - معاونت بهداشت دانشگاه - دانشگاه علوم پزشکی - کارشناس تغذیه - گرما - معاونت بهداشت - تغذیه |
آخرین اخبار سرویس: |