برداشت خرما از گرمترین منطقه خاش48 درصد محصولات باغی این شهرستان را نخلستان ها تشکیل به خود اختصاص داده است. خاشی افزود: در این شهرستان کشت دو نوع خرمای آبی و دیم رایج بوده و عمده مناطق تولید محصول خرما در مناطق ایرندگان و دهستان های پشتکوه و کارواندر بیش از هفت هزار هکتار است. مجتبی خاشی تصریح کرد: 99 درصد سطح زیر کشت خرمای شهرستان خاش را رقم ربی تشکیل می دهد. مدیر جهاد کشاورزی خاش تصریح کرد: منطقه مرزی روتک این شهرستان ظرفیت بالایی برای تولید محصول خرمای ارگانیک و با کیفیت و بازار پسندی داخلی و خارجی مناسبی دارد. وی بیان کرد: شغل اصلی مردم مناطق ایرندگان، کارواندر و روتک شهرستان خاش کشاورزی در باغات نخیلات است و بیش از هزار نفر به صورت مستقیم در این بخش مشغول به کار هستند. خاشی افزود: سطح زیر کشت خرمای دیم در خاش حدود سه هزار هکتار و خرمای آبی چهار هزار و 500 هکتار است و سالانه بیش از 11 هزار تن خرما از نخلستان های این شهرستان به بازار عرضه می شود. برچسب ها: شهرستان - خرما - جهاد کشاورزی - شهرستان خاش - کشاورزی - هزار - سطح زیر کشت |
آخرین اخبار سرویس: |