تولید 336 تن گوشت شتر در خراسان جنوبی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان در گفتگو با خبرنگار صداوسیمای استان گفت: این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 5 درصد افزایش داشته است. محمد شبانی افزود: ارزش این میزان گوشت شتر 184 میلیارد و 800 میلیون تومان است. وی با اشاره به اینکه از جمله نژاد های شتر استان نژاد بلوچی، تک کوهانه و سندی است گفت: گوشت های تولید شده به صورت زنده علاوه بر تولید استان به استان های همجوار از جمله خراسان رضوی، یزد و تهران صادر می شود. خراسان جنوبی بیش از 37 هزار نفر شتر وجود دارد که از این حیث رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده است. برچسب ها: استان - خراسان جنوبی - معاون بهبود تولیدات دامی - تولید - خراسان - سازمان جهاد کشاورزی - جهاد کشاورزی استان |
آخرین اخبار سرویس: |