| یکشنبه، 18 شهریور 1403 ساعت 18:102024-09-08اقتصادي
سلامت محصولات غذایی مولفه ای مهم در سلامت مصرف کننده است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان ، شهرکی معاون امورهماهنگی اقتصادی استاندار سیستان وبلوچستان درنشست شورای استاندارد استان سیستان وبلوچستان و کمسیون ماده 42 قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد که در زاهدان برگزار شد، گفت: در تولید محصولات غذایی به ایمنی، سلامت وامنیت محصولات غذایی اهمیت داده می شود و ازاین سه مورد خط قرمز ماست که از آن عبور نخواهیم کرد.
برچسب ها: محصولات غذایی - سیستان وبلوچستان - استاندار - محصولات - استاندارد - استان - غذایی |
آخرین اخبار سرویس:
|
ضرورت استاندارد سلامت محصولات غذایی
ضرورت استاندارد سلامت محصولات غذایی
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.