بکارگیری یافته های تحقیقاتی، عامل افزایش تولید گندم دیم در کشوربکارگیری ارقام و یافته های موسسه تحقیقات کشاورزی دیم، عامل افزایش یک میلیون و 300 هزار تنی گندم دیم در کشور است. به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی رییس موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور به مرکزیت مراغه گفت: با بکارگیری ارقام و دستورالعمل های فنی این موسسه در قالب جهش تولید در دیمزار ها، تولید گندم دیم در کشور از حدود 5 میلیون تن در سال گذشته به 6 میلیون و 300 هزار تن در سال زراعی افزایش یافته است. مظفر روستایی افزود: تمامی بذور ارقام استفاده شده و دستورالعمل های جهش تولید در دیمزار ها، توسط موسسه دیم تدوین و در اختیار بهره برداران قرار گرفته است. وی افزود: کشاورزان با بکارگیری ارقام این موسسه، میانگین تولید را از یک هزار و 437 کیلوگرم در هر هکتار به یک هزار و 720 کیلوگرم افزایش داده اند. به گفته رییس موسسه تحقیقات کشاورزی دیم، طرح جهش تولید در دیمزار ها در سال زراعی در بیش از 5 میلیون و 200 هزار هکتار اجرا شده است. وی گفت: با اجرای طرح، جهش تولید در دیمزار های تولید گندم دیم در کشور، حدود 20 درصد افزایش یافته است. روستایی افزود: یکی از موثرترین عوامل افزایش تولید، رعایت دستورالعمل های این موسسه و استفاده از ارقام و کود سرک در کشت پاییزه است. برچسب ها: کشاورزی دیم - تولید - موسسه - تحقیقات - جهش تولید - افزایش - گندم دیم |
آخرین اخبار سرویس: |