افتتاح واحد تولیدی انواع پوره، کنسانتره میوه تازه و رب گوجه فرنگی در ارومیهواحد تولیدی انواع پوره، کنسانتره میوه تازه و رب گوجه فرنگی 9 هزار تنی در شهرستان ارومیه روز جمعه 16 شهریورماه به دست غلامرضا نوری، وزیر جهاد کشاورزی افتتاح شد. - ایسنا/آذربایجان غربی واحد تولیدی انواع پوره، کنسانتره میوه تازه و رب گوجه فرنگی 9 هزار تنی در شهرستان ارومیه روز جمعه 16 شهریورماه به دست غلامرضا نوری، وزیر جهاد کشاورزی افتتاح شد. برای راه اندازی این واحد تولیدی 8 هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است که برای 100 نفر به صورت مستقیم و 200 نفر به صورت غیرمستقیم اشتغال زایی شده است. این شرکت تولید کننده انواع کنسانتره میوه تازه به ظرفیت 5 هزار تن در سال با جذب مواد خام اولیه به ظرفیت 35 هزار تن در سال ، پوره میوه به ظرفیت 3 هزار تن در سال با ظرفیت جذب مواد خام به ظرفیت 10 هزار تن در سال و رب گوجه فرنگی به ظرفیت یک هزار تن با جذب مواد خام 8 هزارتن در سال در زمینی به زیر بنای 4 هزار متر مربع درروستای قره آغاج شهرستان ارومیه واقع شده است. در حال حاضر در آذربایجان غربی، تعداد 40 واحد تولید کنسانتره میوه، پوره و رب گوجه فرنگی با ظرفیت جذب مواد خام یک میلیون و 820 تن و ظرفیت تولید 326 هزار تن مشغول فعالیت بوده که این واحدهای تولیدی قادر به فرآوری انواع میوه، گوجه فرنگی و تبدیل به محصول صادراتی هستند. برچسب ها: رب گوجه فرنگی - واحد تولیدی - گوجه فرنگی - هزار - وزیر جهاد کشاورزی - کنسانتره - ظرفیت |
آخرین اخبار سرویس: |