شروع برداشت انگور در آذربایجان غربیکشاورزان آذربایجان غربی، انواع مختلف انگور را از سطح 22 هزار و 832 هکتار باغ برداشت می کنند. او با بیان اینکه شهرستان ارومیه رتبه اول را از نظر سطح زیر کشت این محصول در آذربایجان غربی داراست، اضافه کرد: از مجموع انگور تولیدی استان 160 هزار تُن به صورت آبی و بقیه به صورت دیم برداشت می شود. او افزود: انگور دومین محصول باغی استان بوده و بیش از 30 هزار بهره بردار به طور مستقیم و 30 هزار نفر به صورت غیر مستقیم در امر داشت و برداشت، بسته بندی و حمل و نقل انگور فعالیت کرده و از این راه امرار معاش می کنند. معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه این استان رتبه چهارم کشوری در تولید انگور را به خود اختصاص داده است، گفت: سالانه بیش از 410 تُن آب غوره توسط سه واحد صنعتی در استان استحصال می شود که در مصارف خانگی و تهیه سالاد ها و چاشنی غذا ها به کار می رود، البته بخش عمده ای از آب غوره نیز در استان هم به روش سنتی خانگی تهیه می شود. دیانتی با بیان اینکه بخشی از انگور تولیدی استان سالانه به کشور های همسایه صادر می شود، اظهار کرد: از کل محصول تولیدی 60 درصد به صورت تازه خوری در استان و سایر نقاط کشور مصرف شده، مقداری نیز صادر شده و بقیه در صنایع تبدیلی به صورت آب میوه، کشمش و شیره انگور فرآوری می شود. برچسب ها: آذربایجان غربی - آذربایجان - انگور - برداشت - استان - سازمان جهاد کشاورزی - هزار |
آخرین اخبار سرویس: |