آغاز برداشت انگور سیاه از تاکستان های سردشتمدیر جهاد کشاورزی سردشت با اشاره به آغاز فصل برداشت انگور سیاه (ره شه) گفت: پبش بینی می شود نزدیک به 50 هزار تُن محصول از تاکستان های این شهرستان برداشت و روانه بازار مصرف شود. به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی ، مدیر جهاد کشاورزی سردشت اظهار کرد: این میزان انگور از سطح 8 هزار هکتار از تاکستان های بارور این شهرستان برداشت و روانه بازار مصرف خواهد شد احمد علی پور با بیان اینکه سردشت یکی از قطب های مهم تولید انگور سیاه (ره شه) در آذربایجان غربی و غرب کشور است، افزود: با توجه به شرایط خاص آب و هوایی این شهرستان و استفاده نکردن باغداران از کود و سم برای پرورش انگور سیاه، محصول تولیدی کاملا ارگانیک استحصال می شود. مدیر جهاد کشاورزی سردشت با بیان اینکه برداشت انگور سیاه هر سال از نیمه دوم شهریور آغاز و تا اوایل آبان ماه ادامه می یابد، اضافه کرد: محصول انگور سیاه سردشت به دلیل طبیعی بودن و همچنین استفاده نکردن از کود های اضافی برای تولید آن، مورد استقبال مردم سایر شهر ها و استان های دیگر قرار دارد. وی گفت:به دلیل نبود صنایع تکمیلی فراوری انگورسیاه عمده این محصول برای تازه خوری روانه بازار های داخلی و خارجی می شود. برچسب ها: انگور سیاه - انگور - برداشت انگور - جهاد کشاورزی - برداشت - آذربایجان غربی - سردشت |
آخرین اخبار سرویس: |