پیش بینی افزایش 64 درصدی تولید انگور در میاندوآبانگور دومین محصول باغی شهرستان میاندوآب بوده و بیش از یک هزار و 640 هکتار از باغات شهرستان به این محصول اختصاص دارد. او با اشاره به فعالیت یک هزار و 761 بهره بردار باغی در امر تولید و برداشت انگور در شهرستان، افزود: انگور بیشتر بصورت تازه خوری و بخشی از محصول نیز با فرآوری و تبدیل به آب غوره، کشمش و شیره انگور به بازار مصرف عرضه می شود. مقدم یادآور شد: 5 واحد صنعتی کشمش خشک کنی در مجموع با ظرفیت تولید سالانه 4 هزار و 600 تن کشمش در شهرستان میاندوآب فعال است، کشمش بصورت سنتی و خانگی نیز تولید می شود، پیش بینی می شود امسال بیش از 6 هزار تن کشمش در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شود. مدیر جهادکشاورزی شهرستان عنوان کرد: در راستای اجرای سیاست های ستاد احیای دریاچه ارومیه و به منظور ارتقای بهره وری آب در تولید محصولات باغی، در سال های اخیر طرح حذف و جایگزینی باغات قدیمی و کم بازده (درجه 3) با ارقام کم آب بر و اقتصادی در شهرستان میاندوآب اجرا می شود. او در ادامه گفت: در سال گذشته این طرح در بیش از 85 هکتار از باغات میاندوآب اجرا شد و پیش بینی می شود امسال اجرای طرح حذف و جایگزینی باغات درجه 3 به 145 هکتار افزایش یابد. برچسب ها: شهرستان - تولید - انگور - میاندوآب - ستاد احیای دریاچه ارومیه - محصول - کشمش |
آخرین اخبار سرویس: |