چاشنی خوش رنگ و لعاب از دل آتششهریور ماه پخت یک چاشنی خوشمزه و جذاب برای ایرانیان است رب خانگی که سفره ها را رنگین تر می کند و به غذا ها مزه ای بهتر می بخشد. به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی، فصل برداشت گوجه فرنگی در خراسان شمالی آغاز شده و با آغاز فصل برداشت شغل خانگی پخت رب محلی در خانواده ها اوج می گیرد. بخش زیادی از گوجه فرنگی تولیدی مزارع استان راهی خانه ها می شود و اکنون هم که شهریور به نیمه رسیده بساط رب پزان در برخی خانه ها برپاست و بوی شامه نواز رب خانگی در هوا پیچیده است. تهیه رب از چیدن گوجه فرنگی تا رساندن آن به خانه ها، شستن گوجه ها، گرفتن آب آن و مهیا کردن آتش و هیزم، کار هایی زمان بر در روز های آخر تابستان است که شهریور را به مهر و تابستان را به پاییز پیوند می زند. برچسب ها: گوجه فرنگی - خراسان شمالی - خانه ها - فصل برداشت - شهریور - گوجه - خانگی |
آخرین اخبار سرویس: |