توانمندی متخصصان ایرانی در تشخیص بقایای بیش از 460 نوع سم آفت کش در مواد غذاییمعاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور در بازدید از مرکز تحقیقات سلامت غذای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، یکی از شاخص های مهم حوزه تغذیه را «امنیت غذایی» خواند و به توانمندی متخصصان این مرکز در تشخیص بقایای بیش از 460 نوع سم آفت کش در مواد غذایی اشاره کرد. - معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور در بازدید از مرکز تحقیقات سلامت غذای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، یکی از شاخص های مهم حوزه تغذیه را امنیت غذایی خواند و به توانمندی متخصصان این مرکز در تشخیص بقایای بیش از 460 نوع سم آفت کش در مواد غذایی اشاره کرد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، حسین افشین ضمن بازدید از مرکز تحقیقات سلامت غذا، آزمایشگاه جامع تحقیقاتی، مرکز رشد فناوری های دارویی و دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با توانمندی های این مراکز و دستاوردهای شرکت های دانش بنیان در حوزه غربالگری، شناسایی اصالت، کیفیت و سلامت مواد غذایی در قالب طرح جامع سلامت آشنا شد. معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور حین بازدید از مرکز تحقیقات سلامت غذای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به پیشبرد فاز سوم طرح جامع سلامت اشاره و اظهار کرد: این فاز با بهره گیری از همکاری های بین المللی و جدیدترین روش های روز دنیا در راستای مدیریت سلامت غذا، کنترل، مد برچسب ها: علوم پزشکی شهید بهشتی - دانشگاه علوم پزشکی - تحقیقات سلامت - مرکز تحقیقات - دانشگاه علوم - توانمندی - اقتصاد دانش بنیان |
آخرین اخبار سرویس: |