تأثیر تغذیه مادر بر سلامت جنینعضو هیئت علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تغذیه مادر به سه دوره پیش، حین و پس از بارداری(دوران شیردهی) تقسیم بندی می شود که در هر زمان مادر باید بسته به نیازهای آن دوره، - ایسنا/خراسان رضوی عضو هیئت علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تغذیه مادر به سه دوره پیش، حین و پس از بارداری(دوران شیردهی) تقسیم بندی می شود که در هر زمان مادر باید بسته به نیازهای آن دوره، تغذیه ی مناسبی داشته باشد. محمد صفریان با اشاره به اینکه تغذیه مادر به سه دوره پیش، حین و پس از بارداری(دوران شیردهی) تقسم بندی می شود، در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: تغذیه پیش از بارداری نیز به دو دسته تقسیم بندی می شود که شامل تغذیه ای که باعث نازایی شده و در گروه بعدی تغذیه ای که بر روی سلامت جنین موثر است. این دکتری تخصصی علوم تغذیه ادامه داد: عواملی مانند کمبود مواد معدنی همچون روی و سلنیوم، کمبود ویتامین A و D، انواعی از بیماری های متابولیک مثل دیابت، اختلالات چربی خون و فشار خون باعث نازایی شده و به طور کلی بیش از 25 درصد علت عدم بارداری مربوط به این عوامل است. تاثیر تغذیه بر روی جنسیت جنین بسیار جزیی و ناچیز است عضو هیئت علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: از اثرات تغذیه ی مادر بر سلامت جنین می توان به وزن مناسب مادر پیش از حاملگی ا برچسب ها: تغذیه - دانشگاه علوم پزشکی مشهد - دانشگاه علوم پزشکی - بارداری - علوم پزشکی مشهد - مادر - عضو هیئت علمی |
آخرین اخبار سرویس: |