خواص زیره: 9 خاصیت علمی اثبات شدهتحقیقات نشان می دهد زیره به سلامت گوارش کمک می کند و خطر مسمومیت غذایی را کاهش می دهد. از جمله دیگر خواص زیره می توان به کاهش وزن و تنظیم کلسترول و قند خون اشاره کرد. - زیره نوعی ادویه است که از گیاه Cuminum cyminum به دست می آید. این گیاه بومیِ مدیترانه و جنوب آسیاست. بنابراین، ادویه زیره در غذاهای مختلف، از جمله غذاهای مدیترانه و جنوب آسیا، مورد استفاده قرار می گیرد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازکلینیک سلامتی، طعم منحصر به فرد چیلی، تامالی و انواع کاری های هندی به خاطر زیره است. این ادویه طعم تند و تیز دارد و مزه خاک و آجیل می دهد. در ضمن، سال هاست که از زیره در طب سنتی استفاده می شود. 1- گوارش قدیمی ترین کاربرد زیره مربوط به رفع دل درد است. در واقع، تحقیقات مدرن نقش زیره در هضم بهتر غذا را ثابت کرده است. برای مثال، زیره فعالیت آنزیم های گوارش را بیشتر می کند و به فرایند هضم غذا سرعت می بخشد. همینطور، میزان ترشح صفرا از کبد را بالا می برد. صفرا به هضم چربی و بعضی از مواد مغذی در روده کمک می کند. در یک آزمایش، 57 فرد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر به مدت دو هفته زیره خوردند. نتیجه نشان داد علائم گوارشی در شرکت کنندگان بهبود یافت. 2- از خواص زیره: سرشار از آهن دانه زیره به صورت طبیعی سرشار از آهن است. برچسب ها: زیره - مدیترانه - ادویه - گوارش - تحقیقات - استفاده - تنظیم کلسترول |
آخرین اخبار سرویس: |