خواص چغندر قرمز (لبو): 9 خاصیت آن برای سلامتیکاهش فشار خون و ارتقای عملکرد ورزشی فقط بخشی از خواص لبو (چغندر قرمز) است. شما می توانید چغندر را به صورت خام میل کنید یا به سراغ روش های دیگر مثل آب پز یا کبابی کردن آن بروید. - چغندر به ویژه سرشار از فولات است. این ویتامین در رشد، تکامل و حفظ سلامت قلب نقش کلیدی دارد . همچنین حاوی منگنز است که در تشکیل استخوان، متابولیزم مواد مغذی، عملکرد مغز و غیره نقش دارد . به علاوه، سرشار از مس است. این ماده معدنی مهم برای تولید انرژی و تشکیل بعضی از انتقال دهندگان عصبی ضروری است . خلاصه چغندر سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی و در عین حال، کم کالری است. همچنین، یک منبع عالی برای انواع مواد مغذی نظیر فولات، منگنز و مس به شمار می رود. 2. خواص چغندر: کمک به کنترل فشار خون تا به حال تحقیقات زیادی در زمینه تأثیر چغندر روی کاهش فشار خون انجام شده. فشار خون بالا اصلی ترین دلیل بیماری قلبی است . در واقع، بعضی از تحقیقات نشان می دهد که آب چغندر به طرز قابل توجهی در کاهش فشار خون انقباضی و انبساطی (systolic and diastolic) موثر است . به نظر می رسد تأثیر چغندر روی فشار خون انقباضی بیشتر از فشار خون انبساطی است. به علاوه، مصرف چغندر خام بیشتر از چغندر پخته موثر واقع می شود . برچسب ها: چغندر - فشار خون - کاهش فشار خون - مواد مغذی - فشار - سرشار - ویتامین |
آخرین اخبار سرویس: |