مطالب مرتبط:
9 باور غلط درباره آبرسانی به بدن / مفید بودن نوشیدن روزی 8 لیوان آب افسانه است !
6 باور اشتباه درباره سرماخوردگی را اصلاح کنیم
اتفاقی باور نکردنی در استقلال / دوبازیکن استقلال در ماشین پلیس
بیش ترین گل از روی ضربه آزاد در تاریخ فوتبال؛ باور نمی کنید صدرنشین کیست!
سید حسن خمینی: این فکر که «اگر کاری با اسراییل نداشته باشید، کاری با شما ندارد» غلط است/ بازدارندگی نظامی ما باید یک سطح بالاتر برود/ من موافق هرگونه مذاکره ای هستم اما دستکش های مخملی بازوان چدنی دارد ؛ اگر دستان شما چدنی نباشد دستتان خرد می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 15 مهر 1403 ساعت 07:102024-10-06پزشكي

باور غلط درباره تشنگی


  به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از مهر؛ مجید حاجی فرجی عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی افزود: یبوست یک معضل شایع در تمامی جوامع است و در زندگی صنعتی امروز به عوامل بسیاری بستگی دارد که اصلی ترین عامل آن تغییر سبک زندگی است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: توجه به زمان هضم و جذب مواد غذایی در پیشگیری از یبوست و عملکرد دستگاه گوارش بسیار مؤثر است و آموزش صحیح به مردم توسط پزشکان و داروسازان در مورد اینکه مواد غذایی را چگونه مصرف کنند تا دچار یبوست نشوند و مردم باید بدانند استفاده کدام دسته از مواد غذایی با کدام داروها تداخل دارد.

حاجی فرجی به اهمیت نوشیدن آب در طول روز اشاره کرد و گفت: اینکه افراد فکر می کنند تا احساس تشنگی نکنند نباید آب بخورند باور غلطی است و هر فرد باید در روز به مقدار کافی آب به بدن خود برساند تا از یبوست و سایر بیماری های گوارشی که در نتیجه کم آبی بدن به وجود می آید در امان باشد.

وی به نحوه استفاده درست از حبوبات اشاره کرد و افزود: حبوبات به دلیل عوارض نفخی که در پی دارند باید از قبل خیس شوند تا مشکلات گوارشی را در پی نداشته باشند.

این متخصص تغذیه به مصرف سبزیجات پخته و طعم دار، استفاده از روغن زیتون بدون بو، استفاده از میوه ها و غذاهای سالم تاکید کرد و نظم در خوردن وعده اصلی غذا و نیز نرمش های صبحگ


برچسب ها: مواد غذایی - یبوست - علوم پزشکی شهید بهشتی - فرهنگستان علوم پزشکی - علوم پزشکی - دانشگاه علوم پزشکی - غذایی
آخرین اخبار سرویس:

باور غلط درباره تشنگی

باور غلط درباره تشنگی