6 ماده غذایی برای کنترل فشار خون بالافشار خون بالا می تواند به سیستم عروقی آسیب برساند و به طور کل یک ریسک فاکتور برای اغلب بیماری ها از جمله بیماری های قلبی، کلیوی، سکته مغزی و مشکلات شناختی محسوب می شود. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازجماران؛ راه هایی برای کاهش فشار خون وجود دارد که ساده ترین آن مصرف برخی غذاها با خاصیت کاهش فشار خون، انجام ورزش یا فعالیت فیزیکی و ترک برخی عادات ناسالم است. خبرآنلاین نوشت؛ پنج ماده غذایی که به کاهش و کنترل فشار خون کمک می کنند، عبارتند از: 1) کیوی پتاسیم بالای کیوی از طریق مهار اثرات سدیم در بدن، به تعادل الکترولیت ها کمک می کند و برای افراد مبتلا به فشار خون بالا مفید است. 2) سفیده تخم مرغ طبق تحقیقات انجام شده، ترکیبات موجود در سفیده تخم مرغ با قابلیت کاهش فشارخون، تأثیری مشابه با مصرف دوز پایین نوعی داروی فشارخون (به نام کاپتوپریل) دارد. 3) سیب زمینی مصرف سیب زمینی پخته شده برای فشار خون مفید است، چرا که یک عدد سیب زمینی، 13 درصد از نیاز روزانه بدن به پتاسیم را تأمین می کند. مصرف منظم پتاسیم می تواند فشار خون بالا را کاهش دهد. 4) عدس عدس حاوی فیبر و پروتیین است و خوردن آن، 16 درصد از پتاسیم مورد نیاز بدن را تأمین می کند. مصرف عدس برای کسانی که فشار خون بالا دارند مفید است، چون پتاسیم بالای عدس با فشار خون مبارزه می کند و باعث پایین آمدن آن می شود. برچسب ها: فشار خون - فشار خون بالا - فشار - کنترل فشار خون - کاهش فشار خون - سفیده تخم مرغ - بیماری ها |
آخرین اخبار سرویس: |