مصرف زیاد پنیر شما را خنگ می کند؟اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که بدون استثنا هرروز پنیر می خورید، این مطلب را بخوانید. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازجماران؛ آخرین شواهد نشان می دهد عدم تمرکز، زوال حافظه و تضعیف عملکرد شناختی ممکن است با مصرف انواع خاصی از پنیر مرتبط باشد. خبرآنلاین نوشت؛ بیماری آلزایمر، شایع ترین علت زوال عقل و یک وضعیت دژنراتیو است؛ که طی آن، افزایش بالقوه پروتیین های خاصی در مغز می تواند منجر به مرگ آهسته نورون ها شود. این وضعیت در نهایت علائمی چون از دست دادن حافظه، مشکل در تفکر یا حل مسئله و تغییر در خلق و خو و رفتار را ایجاد می کند. برخی مطالعات نشان داده اند که مصرف پنیر به دلیل دارا بودن برخی ترکیبات می تواند در بهبود حافظه کوتاه مدت و پیشگیری از آلزایمر مؤثر باشد، اما نکته مهم در این مطالعات این است که پنیر مصرف شده در این مطالعات، پنیر کم چرب و به میزان متعادل بوده است. در عین حال تحقیقات دیگری هم انجام شده که نشان می دهند مصرف پنیر در طولانی مدت ممکن است منجر به تضعیف حافظه و عملکرد شناختی شود. پنیر مصرفی در این مطالعات از نوع پنیر فرآوری شده و پرچرب بوده است. پنیرهای فرآوری شده یا پروسس از ترکیب ضایعات پنیرهای معمولی تهیه می شود و افزودنی هایی نظیر ادویه، روغن و نمک به آن اضافه می شود. برچسب ها: پنیر - مطالعات - مصرف - حافظه - آلزایمر - عملکرد شناختی - بهبود حافظه |
آخرین اخبار سرویس: |