این ادویه معطر سرشار از ویتامین B استهل، ادویه نواحی گرمسیری است که عطر و طعم دلچسبی به غذاها می دهد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازجماران؛ به نقل از بهداشت نیوز، هل علاوه بر اینکه چاشنی عالی است، خواص بسیاری برای سلامت بدن دارد که اهمیت گنجاندن آن در رژیم غذایی را می رساند. پس از این به بعد، حداقل در چای تان هل بریزید. در ادامه این مطلب به فواید عادت به مصرف این ادویه اشاره خواهیم کرد که به ترتیب عبارتند از: 1. منبع ویتامین های گروهB دانه های هل سرشار از املاح و ویتامین ها هستند اما به خصوص منبع غنی ویتامین های گروه B مانند B1،B2،B3 و B6 محسوب می شود. این ویتامین ها نه تنها در فرایندهای مختلف مانند متابولیسم، اشتها، قدرت ایمنی و سلامت عصبی نقش دارند بلکه از بروز کمبودهایی که زمینه ساز مشکلات مزمن در طولانی مدت می شوند نیز جلوگیری می کنند. 2. خوشبوکننده دهان هل به عنوان خوشبوکننده دهان شناخته می شود و علاوه بر این، خواص ضدباکتریایی نیز دارد. روغن های موجود در دانه هل با باکتری های دهان که عامل پوسیدگی و پلاک دندانی هستند نیز مقابله می کند. این تاثیر همچنین بوی نامطبوع پس از خوردن سیر و پیاز را نیز برطرف می کند یا کاهش می دهد. 3. تنظیم فشار خون مطالعات نشان می دهد مصرف هل به تنظیم فشار خون در افراد مبتلا به فشار خون یا دارای زمینه ابتلا به این بیماری کمک می کند. برچسب ها: ویتامین ها - ویتامین - خوشبوکننده - ادویه - ضدباکتریایی - سرشار - سلامت |
آخرین اخبار سرویس: |