توصیه هایی برای نگهداری و مصرف صحیح روغن/ چطور روغن باقی مانده از سرخ کردن مواد غذایی را دور بریزیم؟برای نگهداری روغن بهتر است از ظروف شیشه ای که رنگ تیره ای دارند استفاده کنید. استفاده از شیشه های معمولی موجب می شود تا روغن در معرض نور قرار بگیرد و کیفیت آن کاهش پیدا کند. - برای نگهداری روغن بهتر است از ظروف شیشه ای که رنگ تیره ای دارند استفاده کنید. استفاده از شیشه های معمولی موجب می شود تا روغن در معرض نور قرار بگیرد و کیفیت آن کاهش پیدا کند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، یکی از سوالات رایج مردم در خصوص روغن نحوه نگهداری و مصرف و پسماند آن است. این موضوعات بسیار مهم هستند و با سلامتی ما ارتباط مستقیمی دارند. بنابراین برای حفظ کیفیت روغن باید یک سری نکات نیز رعایت شود که این نکات شامل موارد زیر است: 1. قرار دادن روغن در ظرف در بسته برای نگهداری روغن باید آن را در ظرف در بسته بریزید و سپس درب ظرف را محکم ببندید تا روغن در معرض اکسیژن هوا قرار نگیرد. اکسیژن موجب کاهش کیفیت روغن و فساد آن می شود. به خاطر داشته باشید که بعد از هر بار استفاده از روغن، حتما درب ظرف را محکم ببندید. 2. استفاده از ظرف تیره برای نگهداری روغن برای نگهداری روغن بهتر است از ظروف شیشه ای که رنگ تیره ای دارند استفاده کنید. استفاده از شیشه های معمولی موجب می شود تا روغن در معرض نور قرار بگیرد و کیفیت آن کاهش پیدا کند. برچسب ها: روغن - نگهداری - استفاده - شیشه - قرار - کیفیت - شیشه ای |
آخرین اخبار سرویس: |