ردپای کره های خارجی؛ کره چطور فاسد می شود؟گاهی بر روی بسته بندی برخی از انواع کره با واژه اسپرید مواجه می شویم و اینگونه تصور می کنیم که اسپرید نوعی کره است. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از خبرآنلاین؛ امروزه در اغلب فروشگاها و مغازه ها با انواعی از کره های مختلف با نام های خارجی مواجه می شویم که معلوم نیست چه تفاوتی با هم دارند و خواص کدامیک بیشتر است. دکتر نسرین مویدنیا، متخصص علوم و صنایع غذایی، می گوید: کره های ایرلندی، فرانسوی و دویچه مارکن که در بازار ایران عرضه می شوند و همچنین کره های آمریکایی میزان ترکیبات متفاوتی دارند. تفاوت شاخص کره های اروپایی نسبت به کره های آمریکایی، درصد چربی بالای آن هاست که می تواند بر روی عطر و مزه محصول تاثیرگذار باشد ضمن اینکه این نوع کره ها از نظر رنگ، بافت و. هم با یکدیگر تفاوت هایی دارند. گاهی بر روی بسته بندی برخی از انواع کره با واژه اسپرید مواجه می شویم و اینگونه تصور می کنیم که اسپرید نوعی کره خارجی است. اما باید بدانید اسپرید به محصولاتی گفته می شود که خاصیت مالش پذیری دارند یعنی به راحتی بر روی نان مالیده می شوند. از انواع اسپریدها می توان به کره، پنیر، مارگارین و کره مغزهای آجیلی اشاره کرد. به کره، رنگ مغذی می زنند! دکتر مویدنیا، در مورد تفاوت رنگ کره ها اظهار می کند در کارخانه برای مشتری پسندی و افزایش کیفیت و ثبات رنگ برچسب ها: تفاوت - بسته بندی - آمریکایی - انواع - بازار ایران - خارجی - تاثیرگذار |
آخرین اخبار سرویس: |