طرح تضمین کیفیت آبزیان و رهگیری محصولات شیلاتی هرمزگان آغاز شدمدیرکل شیلات هرمزگان با اشاره به نقش مصرف فرآورده های پروتیینی سالم از جمله ماهی در تامین سلامت جامعه گفت: اجرای طرح تضمین کیفیت آبزیان با هدف سلامت آبزیان در هرمزگان آغاز شد. - بندرعباس-مدیرکل شیلات هرمزگان با اشاره به نقش مصرف فرآورده های پروتیینی سالم از جمله ماهی در تامین سلامت جامعه گفت: اجرای طرح تضمین کیفیت آبزیان با هدف سلامت آبزیان در هرمزگان آغاز شد. به گزارش خبرگزاری مهر ، سعید بارانی اظهار کرد: با اجرای طرح تضمین کیفیت آبزیان در بحث رعایت مسائل بهداشتی آبزیان صید شده، مدیریت صید، آمار صید و گونه های صید شده نظارت دقیق تری انجام می شود. وی با بیان اینکه این طرح با همکاری اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان به مرحله اجرا درآمده است، ادامه داد: ابتدا فعالیت بنادری که مدیریت آنها واگذار شده در اولویت صدور پروانه بهداشتی هستند. مدیرکل شیلات هرمزگان بر لزوم حمایت از این طرح تأکید کرد و گفت: صنعت شیلات باید در چارچوب ضوابط ملی و بین المللی، از نظر بهداشتی و کیفیت محصول، مورد تأیید قرار گیرد تا بتواند در بازارهای داخلی و خارجی رقابت کند. بارانی تولید پایدار پروتیین دریایی؛ ارزش تغذیه ای آبزیان و توانایی این صنعت در سازگاری با شرایط متغیر اقلیمی را سه عامل مهم در تأمین پروتیین دریایی عنوان کرد. برچسب ها: مدیرکل شیلات هرمزگان - هرمزگان - آبزیان - مدیرکل شیلات - اداره کل دامپزشکی استان - سلامت جامعه - تامین سلامت |
آخرین اخبار سرویس: |