چای و قهوه خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهندبه گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یک مطالعه علمی نشان داده است که نوشیدن برخی نوشیدنی های گرم در صبح، مانند چای و قهوه، ممکن است بروز برخی از انواع سرطان ها را که بر ناحیه سر و گردن تأثیر می گذارند، - دو نوشیدنی محبوب خطر ابتلا به برخی از انواع سرطان را کاهش می دهند. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یک مطالعه علمی نشان داده است که نوشیدن برخی نوشیدنی های گرم در صبح، مانند چای و قهوه، ممکن است بروز برخی از انواع سرطان ها را که بر ناحیه سر و گردن تأثیر می گذارند، کاهش دهد. یک تیم تحقیقاتی از کالج پزشکی دانشگاه یوتا، 14 مطالعه قبلی را که شامل بیش از 25000 داوطلب بزرگسال، اعم از بیمار و سالم، مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. در این آزمایش تعداد فنجان های قهوه یا چای مورد استفاده داوطلبان در روز، ماه و سال اعم از کافیین دار و غیرکافیین مورد بررسی قرار گرفت. این مطالعه نشان داد افرادی که روزانه چهار فنجان قهوه کافیین دار می نوشند، به طور کلی خطر ابتلا به سرطان سر و گردن در آن ها کاهش یافته است؛ به طوری که خطر ابتلا به سرطان دهان 30 درصد و خطر سرطان گلو 22 درصد کاهش می یابد. این مطالعه نشان داد که نوشیدن قهوه بدون کافیین خطر ابتلا به سرطان دهان را تا 25 درصد کاهش می دهد. برچسب ها: مطالعه - دانشگاه - نوشیدنی - سرطان - قهوه - خبرگزاری - انواع |
آخرین اخبار سرویس: |