مطالب مرتبط:
ظرفیت ها و چالش های بانوان پژوهشگر حوزوی
ظرفیت بانوان استان بوشهر در همه عرصه ها استفاده شود
نایب قهرمانی بانوان دارتر خراسان جنوبی
انتصاب سرپرست امور بانوان استانداری لرستان
جلسه هم اندیشی بانوان کارآفرین استان گلستان 
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 1 دی 1403 ساعت 14:452024-12-21سياسي

ظرفیت ها و چالش های بانوان پژوهشگر حوزوی


پژوهشگر حوزوی و برگزیده کتاب سال بانوان گفت: حجم واحدهای درسی خواهران طلبه به گونه ای است که نه تنها فرصت پژوهش ندارند بلکه به رسالت اولیه آنها آسیب می زند.

- پژوهشگر حوزوی و برگزیده کتاب سال بانوان گفت: حجم واحدهای درسی خواهران طلبه به گونه ای است که نه تنها فرصت پژوهش ندارند بلکه به رسالت اولیه آنها آسیب می زند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر ، شهناز کریم زاده سورشجانی در رابطه با چگونگی تقویت پژوهش در بین طلاب اظهار کرد: در سال های اخیر اقدامات خوبی در زمینه صورت گرفته است و رویکرد حوزه در بسیاری از زمینه ها پژوهشی شده است؛ اما حجم بالای واحدهای درسی مراکز حوزوی نسبت به دانشگاه مانعی برای تحرک و پویایی طلاب است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه حوزه به دنبال این است که طلاب در همه عناوین درسی به مهارت نسبی برسند و بتوانند نیازهای جامعه را پاسخ بدهند باعث شده است هر کدام از دروس حتی اگر درس تخصصی هم نباشند برای طلبه در حکم درس تخصصی باشد و توانی به اندازه درس تخصصی بگیرد و این امر باعث می شود طلبه فرصت زیادی برای پژوهش نداشته باشد.

کریم زاده سورشجانی افزود: برخی مواقع اقتضائات بانوان یعنی نقش و جایگاه مادری و همسری که رسالت اولیه بانوان طلبه است نیز کمتر در نظر گرفته می شود و حجم واحدهای درسی به گونه ای است که به رسالت اولیه نیز آسی


برچسب ها: پژوهش - کتاب سال بانوان - خواهران طلبه - پژوهشگر - حوزوی - بانوان - کتاب سال
آخرین اخبار سرویس:

ظرفیت ها و چالش های بانوان پژوهشگر حوزوی

ظرفیت ها و چالش های بانوان پژوهشگر حوزوی