این خوراکی جایگزین گوشت است بدون دردسرهای آن!قارچ ها حاوی فیبر و بتاگلوکان ها هستند که هر دو برای سلامت روده مفید هستند. این اجزا به هضم غذا کمک می کنند و ممکن است از یبوست جلوگیری کنند که منجر به ناراحتی شکمی و افزایش خطر بسیاری از مشکلات سلامتی—مانند دیورتیکولیت (التهاب کیسه ها در روده) و سرطان کولون—می شود. - هستند. بیشتر انواع قارچ ها پروتیین کامل فراهم می آورند، یعنی تمام اسیدهای آمینه ضروری (واحدهای سازنده پروتیین) که بدن به آنها نیاز دارد را در خود دارند. آنها کالری و قند کمی دارند، در حالی که فیبر نیز فراهم می آورند. جایگزین برای گوشت قرمز بسته به روش پخت، قارچ ها می توانند بافتی سفت و ضخیم داشته باشند که اغلب به عنوان بافت گوشتی توصیف می شود. به همین دلیل، بسیاری از افرادی که به دنبال جایگزین های گوشت هستند، اغلب به قارچ ها روی می آورند تا بافت و ماده به غذاها اضافه کنند. علاوه بر این، قارچ ها پروتیین فراهم می آورند و معمولاً یکی از اجزای جایگزین های گوشت هستند. عوارض جانبی و احتیاط ها قارچ های موجود در فروشگاه های مواد غذایی تقریباً همیشه بی خطر هستند، اما ممکن است عوارض جانبی داشته باشند، مانند ایجاد نفخ. این نفخ ممکن است به دلیل مانیتول ، یک الکل قندی طبیعی که در برخی انواع قارچ ها وجود دارد، باشد. برچسب ها: جایگزین - قارچ - گوشت - پروتیین - بافت - سلامت - فیبر |
آخرین اخبار سرویس: |